ZAPOČNITE SVOJU REVOLUCIJU SA 100% NOVIM NISSANOM JUKE
POKRETAČ TRENDOVA PO PRIRODI
Originalni Nissan JUKE je jedinstvenim stilom pokrenuo talas inovacija po pitanju dizajna automobila.
A sada je novi Nissan JUKE spreman da još jednom redefiniše vaše mišljenje o kompaktnim SUV vozilima.
COUPE KOJI POKREĆE REVOLUCIJU
Oštre linije, dramatična svetla, intrigantni dizajnerski akcenti, 19" aluminijumski naplatci i prepoznatljiv plutajući krov. Odvažan sa doteranom aerodinamičkom karoserijom koja seče vazduh donoseći efikasnu potrošnju goriva i tihu vožnju. Ako ste spremni da budete primećeni, vrhunski dizajn novog Nissana JUKE drugačiji je od bilo čega drugog na putu.
UNIKATNA ZADNJA LED SVETLA
NOVE KARAKTERISTIKE LED PREDNJIH SVETALA
Pažnja, prolazim! Dizajn prednjeg dela toliko je jedinstven da to može biti samo novi Nissan JUKE. Upotreba LED svetala širom prednjeg dela pruža osvetljenje nalik prirodnom dnevnom svetlu što povećava vidljivost vozaču.
Nova zadnja LED svetla Nissana JUKE su oličenje jedinstvenog
i upečatljivog Nissan "Boomerang" dizajna. Svetla LED lampi obezbeđuju da budete vidljivi u saobraćaju, što vašu vožnju čini koliko sigurnom toliko i modernom. Zadnji spojler, pored toga što doprinosi stavu, poboljšava i aerodinamiku novog Nissana JUKE.
VAŠ LIČNI PROSTOR
Revolucionarni dizajn novog Nissana JUKE kreira unutrašnjost nalik kokpitu. Od "Gliding Wing" dizajna do plutajuće instrument table, novi Nissan JUKE stavlja vas u centar uzbudljive predstave. Napredna tehnologija je intuitivno postavljena nadohvat ruke. Nasloni za glavu postaju vaša lična zvučna pozornica. Sportska sedišta okružuju i drže vas na mestu. I uprkos svemu tome je prostran, prozračan, sa velikom vidljivošću.
SVE ŠTO VAM TREBA NADOHVAT RUKE
Tehnologija na vašu komandu. Jasan,  8" ekran na dodir novog Nissana JUKE je vaš komunikacioni čvor koji vam omogućava da budete informisani, ostanete u kontaktu i imate kontrolu nad vašim svetom.
PRAVO ISPRED OČIJU
Fokusiran na uzbuđenje. Sa 7” naprednim ekranom za pomoć u vožnji, sve informacije koje je potrebno da znate, uključujući putni računar, navigaciona uputstva, audio i još mnogo toga - na jasnom, lako čitljivom ekranu savršeno lociranom da ne skrećete pogled sa puta.
SPORTSKI MONOFORM SEDIŠTA SA BOSE® PERSONAL® PLUS NASLONI ZA GLAVU
Uronite u zvuk kao nikada pre. UltraNearField zvučnici ugrađeni u naslon za glavu vozača i suvozača donose revoluciju u audio doživljaju, pružajući vam 360-stepeni zvuk. Sreća te su sportska sedišta toliko udobna - možda nikada nećete želeti da napustite svoj Nissan JUKE.
UVEK POVEZAN SA SVETOM OKO VAS
Vaš život je u pokretu 24/7. Novi Nissan JUKE je opremljen da drži korak. NissanConnect koristi najsavremenije tehnologije kao što su Apple CarPlay, Google Home, pa čak Wi-Fi da biste bili informisani, da biste se zabavili i uvek bili ažurni. Inteligentna integracija vas drži u sinhronizaciji sa sa svetom oko vas brzinom sadašnjice.
BESPREKORNA POVEZANOST
Zamislite da ulazite u svoj novi Nissan JUKE i vaša omiljena muzika je upaljena, vaša navigacija je postavljena i vaše poruke čekaju na vas. To je moderan način da ostanete povezani.  Apple CarPlay ili Android Auto integrišu vaš pametni telefon u vašu vožnju - za lakše i sigurnije putovanje. Vaš novi Nissan JUKE može čak da funkcioniše kao Wi-Fi hotspot, omogućavajući vam da povežete do osam zasebnih uređaja.
NISSAN CONNECT USLUGE
Pametni telefon upoznaje pametnije vozilo. NissanConnect stavlja neverovatnu snagu u vaše ruke putem aplikacije jednostavne za korišćenje. Od ozbiljnih stvari kao što je automatski poziv za pomoć u slučaju ozbiljnog udesa, do praktičnog zaključavanja vašeg novog Nissana JUKE. Zaboravili ste gde ste se parkirali? Možete daljinski zatrubiti ili upaliti svetla. Ili jednostavno koristiti funkciju Auto lokator. Možete čak povezati vaš novi  Nissan JUKE preko Google Home.
TEHNOLOGIJA KOJA VAM DAJE SNAGU
Nissanova inteligentna mobilnost omogućava vam novi način kretanja. U novom Nissanu JUKE, vozite sa više samopouzdanja i više povezanosti sa svetom oko vas.
PROPILOT TEHNOLOGIJA
Sledeća generacija vožnje je tu, doprinosi uzbudljivoj vožnji vašeg novog Nissana JUKE i pomaže vam da budete sigurni i pod kontrolom. ProPILOT Assist pomaže vašem novom Nissanu JUKE da održi zadatu distancu u odnosu na vozilo ispred vas u skladu sa protokom saobraćaja. Može čak da ga zaustavi i vrati u brzinu kada se saobraćaj pokrene. Na otvorenom putu, ProPILOT Assist pomaže da zadržite vozilo u voznoj traci na ravnom putu, pa čak i u blagim krivinama.
NISSANOVA INTELIGENTNA MOBILNOST
NAPREDNE SIGURNOSNE FUNKCIJE I SISTEM ZA POMOĆ U VOŽNJI
I vi ste samo čovek. Dobro je imati malo podrške. Od prepoznavanja ograničenja brzine i vozila koja se nalaze u mrtvom uglu vašeg automobila do prepoznavanja pešaka i biciklista koji vam se nađu na putu - vaš Nissan JUKE brine za vas.
INTELIGENTNI AROUND VIEW MONITOR
PARKIRAJTE KAO PROFESIONALAC
Ne plašite se malog parking mesta. Around View Monitor daje vam 360° pogled oko vašeg automobila, sa izborom fokusa na prednji, zadnji i prikaz sa strane da vam pomogne da se parkirate sa samopouzdanjem i kontrolom.
UBRZAJTE OTKUCAJE SRCA
Smestite se udobno u sportska sedišta, uhvatite volan u obliku slova D i spremite se za uzbuđenje. Odzivni motor sa turbopunjačem pojačava snagu kroz munjeviti DCT prenos. Precizno, agilno vešanje u potpunosti iskorištava jaku, krutu šasiju. Dodajte dinamične tehnologije i imaćete vožnju koja je sigurna koliko i uzbudljiva.
OSMEH NA VAŠEM LICU
Bilo da se radi o dnevnoj vožnji ili slikovitim predelima, za upravljačem novog Nissana JUKE uvek je zabavno. Brz start vam dopušta da se odmah upustite u vožnju. Precizno upravljanje omogućava da podstaknete vaš novi Nissan JUKE, dok najmoderniji Active Trace Control radi u pozadini pomažući vam da napravite savršen okret. Napredni računarski dizajn kreira čvrstu šasiju, savršenu osnovu za sportski podešeno vešanje. Provozajte se i otkrićete minimalno okretanje karoserije i sportsko upravljanje - pružajući vam udobnu vožnju, čak i na masovnim 19-inčnim aluminijumskim naplacima.
IZABERITE SVOJ NAČIN VOŽNJE
Izaberite ECO za bolju efikasnost goriva, Standard za najbolju ravnotežu između efikasnosti goriva i performansi ili Sport za maksimalno uzbuđenje.
DCT MENJAČ SA KOMANDAMA NA UPRAVLJAČU
Uživajte u brzom odzivu sa JUKE-ovim dvostrukim automatskim menjačem sa 7 brzina. Komande menjača instalirane na upravljaču stavljaju vam zabavu nadohvat ruke.
 
LF Auto Centar

PRODAJA          SERVIS          AKCIJE          O NAMA