MICRA
NOVA NISSAN MICRA

Odvažnim dizajnom, upravljivošću i udobnošću, peta generacija Nissan Micre donosi energično i odvažno iskustvo vožnje kojim se izdvaja od konkurenata.
Od sportskih linija i proporcija do nadahnjujuće unutrašnjosti, potpuno novu Micru krasi prepoznatljiv i izražajan dizajn.

Srušite predrasude i izrazite svoj karakter automobilom koji odražava vaš karakter. Potpuno nova Micra, na odabir vam nudi više od sto različitih konfiguracija dizajna.
NADAHNJUJUĆE ISKUSTVO
ENERGIČNA UNUTRAŠNJOST

Vrhunski izrađena unutrašnjost visokog kvaliteta potpuno nove Micre je savršen spoj prostranosti i udobnosti, osmišljen da vam ponudi osećaj vašeg ličnog prostora.
PREMIUM TEHNOLOGIJE

Vožnja u potpuno novoj Micri opremljenoj najnaprednijim tehnologijama u klasi je uzbudljivo iskustvo, naročito kada je upitanju novi ekskluzivni audio sistem BOSE PERSONAL sa zvučnicima ugrađenim u naslone za glavu.
AGILNOST I SAMOPOUZDANJE

Vozite agilno i puni samopouzdanja: POTPUNO NOVA MICRA nudi uzbudljivu, ali istovremeno sigurnu vožnju zahvaljujući savršenoj ravnoteži agilnosti i uglađenosti.

ISKLESANE LINIJE. ATLETSKE PROPORCIJE

Niskim i širokim, tankim i profilisanim linijama od poklopca motora do zadnjeg kraja, dizajn potpuno nove Micre nije samo privlačan, već predstavlja i snažan stav i pravi odraz vaše ličnosti.
DIZAJN BEZ KOMPROMISA

Oblik, funkcija i stav: potpuno nova Micra nalazi savršenu ravnotežu između sportskog dizajna i vaših svakodnevnih potreba u skladu sa vašim aktivnim životnim stilom.

INDIVIDUALNO UŽIVANJE U MUZICI
ZVUK KOJI VAS OKRUŽUJE

Sa šest zvučnika i dva ugrađena u vozačev naslon za glavu, ekskluzivni audio sistem Bose omogućava personalizovano slušanje muzike na vozačevom sedištu; ekskluzivno u potpuno novoj Micri.
UDOVOLJITE SVOM DUHU

Skladna i prostrana unutrašnjost vrhunske izrade nove Micre stvara pravu atmosferu za energično iskustvo vožnje.
DIZAJNIRANA ZA VAS

Od pomno osmišljenog vozačkog položaja do ergonomskih sedišta koja ne umaraju, praktično smeštenih komandi i pametno osmišljenih pregrada za odlaganje, potpuno nova Micra osmišljena je da vam pruži najveću udobnost.
SPOLJAŠNJOST

Šta se krije iza snažnih atletskih linija? Jedinstven dizajn potpuno nove Micre i premium detalji direktno su nadahnuti sportskim automobilima.
UNUTRAŠNJOST
NISSANOV NAPREDNI INFORMACIONI DISPLEJ

Instrukcije navigacionog sistema u stvarnom vremenu, prikaz poziva, podaci o pesmama, informacije sigurnosnih sistema; sve informacije su prikazane pred vašim očima na Nissanovom najnovijem 5" TFT displeju.
PRIKAZ MUZIKE SA FUNKCIJOM CARPLAY

Pristupite svojoj muzici, porukama i omiljenim aplikacijama na displeju sistema NissanConnect pomoću funkcije CarPlay. Premijera u Nissanu: samo priključite svoj pametni telefon i spremni ste!
UZBUDLJIVE TEHNOLOGIJE

Najnaprednija tehnologija u klasi svaku vožnju pretvoriti će u nadahnuto putovanje u kom je sve u vašim rukama.
NISSANCONNECT

Pametniji, sigurniji i praktičniji: sva vaša muzika, instrukcije navigacionog sistema, funkcije telefona i aplikacije za upotrebu u automobilu prikazani su na 7" displeju osteljivom na dodir sa zaštitom od zaslepljivanja.
AROUND VIEW MONITOR

Around View Monitor vam pomoću četiri kamere prikazuje virtealni pogled na okolinu vozila iz ptičje perspektive, a podeljeni ekran omogućava pogled izbliza napred, nazad i sa strane i čini parkiranje jednostavnim poput dečje igre.
NISSANOVA INTELIGENTNA MOBILNOST

Kao da istovremeno imate treće oko i šesto čulo, Nissanova inteligentna mobilnost puni vas samopouzdanjem na putu. Pomaže vam da nadzirete vaše vozilo i okolinu, da predvidite nepredvidive situacije i da zaštitite sebe i svoje putnike od neizbežnih situacija.
SISTEM UPOZORENJA I SPREČAVANJA IZLASKA IZ TRAKE

Ispravite se! Ovaj sistem će vas upozoriti vizuelnim i zvučnim signalima ili će vam pomoći ispravljanjem upravljača i laganim kočenjem kako bi vas vratio u pravu traku ako ne namerno krenete da izlazite iz trake bez uključivanja pokazivača smera.
SISTEM POMOCI PRI NAGLOM KOCENJU

Ovaj unapredjeni sistem neprestano prati saobracaj ispred vas, ukljucujuci pesake, i upozorava vas, i lagano ili prema potrebi snazno koci ako prepozna opasnost od sudara.
UPRAVLJANJE DUGIM SVETLIMA

Vidite više u bilo koje doba noći. Sistem uključuje duga svetla čim otkrije da su vam potrebna i privremeno ih obara ako prepozna da iz suprotnog smera nadolazi vozilo.
PREPOZNAVANJE SAOBRACAJNIH ZNAKOVA

Poštujte ograničenja brzine zahvaljujući automatskom prepoznavanju saobraćajnih znakova i svim informacijama o vožnji prikazanim na 5" displeju u boji visoke rezolucije.
LF Auto Centar

PRODAJA          SERVIS          AKCIJE          O NAMA