NAVARA
SPOJ TEHNOLOGIJE I UDOBNOSTI
Predstavljamo Vam nas najugladjeniji pick-up, potpuno novi
NISSAN NP300 Navara.
Zahvaljujuci tehnologiji koju bi ste ocekivali u Nissanovim crossoverima,
ovo je izuzetno sposoban pick-up. Ne dopustite da vas zavara njegov
grubi izgled, unutrasnjost nudi potpunu povezanost i izuzetnu udobnost.
AROUND VIEW MONITOR

Voznja van asfalta moze da Vas skupo kosta - potpuno novi NISSAN NP300 Navara smanjuje opasnost od udaraca i ogrebotina omogucavajuci vozacu pregled nad okolinom u krugu od 360 stepeni, sto olaksava manevrisanje na uskom prostoru.
SEDISTA INSPIRISANA NASA TEHNOLOGIJOM

Vozacevo sediste nudi optimalnu udobnost, a zadnje vesanje multi-link voznju cini jos udobnijom.
NISSAN CONNECT

To je umrezeno srediste vozila koje ukljucuje satelitsku navigaciju sa ekranom osetljivim na dodir, povezivanje putem Bluetootha i  multimedijalni audio sistem koji omogucava potpunu povezanost i kontrolu.
SISTEM POMOCI PRI NAGLOM KOCENJU

Sigurnost na prvom mestu stedi novac  - nas sistem pomoci pri naglom kocenju funkcionise kao dodatni par uvek otvorenih ociju koji nadoknadjuje svaki pad koncentracije koji bi mogao da prouzrokuje nezeljeni rast vase premije osiguranja.
Trazite robustan pick-up koji je u isto vreme prilagodljiv?
Vasoj potrazi je kraj.
Prvak u segmentu u pogledu ekonomicnosti, potpuno novi NISSAN NP300 Navara spaja najnizu potrosnju u klasi sa velikom snagom.
Savrseno vozilo za posao i slobodno vreme.
SPOJ SNAGE I PRILAGODLJIVOSTI
NAJNIZA POTROSNJA U KLASI

Emisijom CO2 od 167 g/km i potrosnjom od 6.3l/100km, potpuno novi Nissan NP300 Navara postavlja nove standarde u segmentu pick-upa, sto garantuje najnize troskove za gorivo u segmentu.
VISOKE PERFORMANSE

Ovo je vrlo snazan automobil. Novi motor sa dva turbopunjaca ne stedi na snazi i obrtnom momentu. Snagom od 190 KS i obrtnim momentom od 450 Nm, motor sa dva turbopunjaca garantuje snaznu vucu na niskim obrtajima i veliku snagu na visokim obrtajima.
Ispunice sve Vase potrebe i pruziti izuzetno iskustvo u voznji.
VRHUNSKI KAPACITET VUCE I NOSIVOSTI

Kapacitetom vuce od 3500 kg, nosivoscu od 1t i sandukom povrsine 2.79 m2 NISSAN NP300 Navara garantuje da cete obaviti posao i jos ce Vam ostati prostora za druge stvari.
VRHUNSKA UPRAVLJIVOST POGONA NA CETIRI TOCKA

Posebnim nacinima rada za razlicite vrste terena, ukljucujuci mogucnost pogona na cetiri tocka sa malim prenosnim odnosom za voznju zahtevnim terenima u svim vremenskim uslovima i pogon na dva tocka za voznju drumom koji pomaze u smanjenju potrosnje kao i brojne napredne sisteme pomoci u voznji poput sistema za nadzor brzine na nizbrdici i sistem za pomoc pri kretanju na uzbrdici - poptuno novi NP300 Navara garantuje maksimalnu produktivnost i izuzetne vozne karakteristike.


LF Auto Centar

PRODAJA          SERVIS          AKCIJE          O NAMA