X-TRAIL
NOVI NISSAN X-TRAIL NOVI NISSAN X-TRAIL NOVI NISSAN X-TRAIL
NOVI NISSAN X-TRAIL NOVI NISSAN X-TRAIL NOVI NISSAN X-TRAIL
SUV STVOREN ZA PRAVE PORODIČNE AVANTURE

Podelite radost porodičnog života u većem i odvažnijem SUV-u koji poseduje sve što je potrebno za napredovanje: mišićav stil, solidne mogućnosti, tehnologije višeg nivoa i svu udobnost i fleksibilnost koja vam je potrebna za aktivnost sa decom.
AVANTURA DOBIJA NOVI STILSKI IZGLED

Zadivite porodicu. Kombinujući mogućnosti vožnje 4x4 sa pametnim premium stilom bez preterivanja, ovaj SUV je zaista izuzetan.
SNAŽAN STAKLENI PANORAMSKI KROV

Podelite pogled. Pokretni panoramski krov se otvara do zadnjih sedišta tako da svaki putnik u kabini može da uživa u predivnom pogledu.
UNAPREĐENA AERODINAMIKA

Aerodinamičnim panelima oko stubova i niskim aerodinamičnim podvozjem postiže se veoma nizak nivo buke i impresivna ekonomična potrošnja goriva..
NISSAN INTELIGENTNA MOBILNOST

Redefiniše snagu i način vožnje i integriše naš auto u društvo. Zbližava nas, u sinhronizaciji sa spoljašnjim svetom. Čini našu vožnju kroz život tečnijom, samouverenijom i energičnijom svakog dana.
PARALELNO PARKIRANJE

Mislite da je parkiranje nezgodno? Samo postavite vaš X-Trail u liniju sa parking mestom i dozvolite sistemu da vas vodi..
PARKIRANJE UNAZAD

Nema potrebe da se osvrćete: možete da se oslonite na kameru za vožnju unazad kada parkirate unazad.
INTELIGENTNO NAGLO KOČENJE SA ZAŠTITOM ZA PEŠAKE

Sistem vas upozorava na bilo kakvu prepreku ili pešaka na vašem putu i primenjuje blago kočenje ukoliko je neophodno.
UPOZORENJE O NAPUŠTANJU TRAKE

Sistem vas upozorava da ste nagazili liniju bez davanja znaka za promenu pravca i lagano vam pomaže da se vratite nazad.
INTELIGENTNA POMOĆ PRI UPOTREBI DUGIH SVETALA

Sistem prilagođava duga svetla za vas, smanjivanjem pri dolasku automobila u susret i vraćanjem na duga svetla kada je to potrebno
AROUND VIEW MONITOR

Koristeći 4 kamere, AVM vam daje pogled od 360 stepeni, iz ptičije perspektive. Izaberite split screen, da bi ste videli napred, nazad i sa strane.
VIDITE VIŠE OKO SVOG CROSSOVERA

NISSAN-ove inteligentne tehnologije za pomoć u vožnji koriste unapređenu radar tehnologiju za stalno praćenje svih aktivnosti oko automobila i time vam pomažu da reagujete pravilno u bilo kojoj neočekivanoj situaciji.
PREPOZNAVANJE SAOBRAĆAJNIH ZNAKOVA

Poštuje najnovija ograničenja brzine na osnovu automatskog prepoznavanja saobraćajnih znakova
UPOZORENJE NA VOZILO U MRTVOM UGLU

Ovaj sistem vas upozorava ako prepozna vozila u području mrtvog ugla iza vašeg automobila.
PREPOZNAVANJE OBJEKATA U POKRETU

Kada koristi AVM, sistem Vas upozorava na sve objekte u pokretu - npr. kolica ili malu decu.
UPOZORENJE NA SAOBRAĆAJ IZA VOZILA

Sistem vas upozorava na sva kretanja iza vas kada vozite unazad.
INTELIGENTNI NADZOR PUTANJE

Budite hladnokrvni pri skretanju. Sistem podešava pritisak na kočnice na svaki točak posebno da bi vam omogućio optimalnu liniju skretanja.
INTELIGENTNA KONTROLA VOŽNJE

Ne brinite za ispupčenja! Ovaj sistem koristi prilagođeno kočenje da predupredi neprijatan pokret gornjeg dela tela preko ispupčenja i povećava celokupnu udobnost vožnje za celu porodicu
INTELIGENTNO KOČENJE MOTOROM

Osetite krivinu. Ovaj sistem kontroliše CVT kao da vozite ručnim menjačem u laganom skretanju. Prebaci se u niži stepen kada ulazite u krivinu i prebacuje u viši stepen za ubrzanje pri izlasku iz nje.
INTELIGENTNI SISTEM
4X4


Poboljšava prianjanje točkova na putu i izvan. Uz pomoć računara i senzora inteligentni sistem meri proklizavanje točkova i istovremeno raspodeljuje obrtni moment tako da je do 50 % usmereno na zadnje točkove.
NOVI SISTEM POMOĆI ZADRŽAVANJA NA MESTU

Ova pomoć zadržava vozilo na mestu dok automobil stoji, a vozač pritom ne mora da drži nogu na kočnici ili podiže ručnu kočnicu.
X-TRONIC AUTOMATSKI MENJAČ

Ukidanjem fiksnih prenosnih odnosa, Nissanov elektronski kontrolisan automatski menjač (CVT) isporučuje neprekidan talas snage i sada ima eco opciju takođe.
MANUELNI MENJAČ

6-brzinski ručni menjač daje snagu kada vi to želite. Trostruka sinhronizacija garantuje brzu i preciznu promenu stepena prenosa, a neznatno smanjenje broja obrtaja sa svakim prebacivanjem u višu brzinu obezbeđuje trenutni odgovor
AUDIO SISTEM BOSE

Ekspanzivno iskustvo slušanja napred i nazad, 9 zvučnika visoke performanse i čistog zvuka se nalaze oko celog SUV-a - balansirani sa vaše strane.
UNAPREĐEN EKRAN ZA POMOĆ U VOŽNJI

Osećajte se više samouvereno i usredsređeno sa vozačkim informacijama na 5 inčnom ekranu u boji smeštenim u sredini instrument table.
NISSAN CONNECT

Zahvaljujući novom NissanConnect sa navigacijom i aplikacijama za mobilne uređaje za sve vaše muzičke i društvene mreže, X-Trail postaje najbolji prijatelj vašim pametnim telefonima.
TERET POSTAJE LAK SA POKRETOM KOJI OTVARA PRTLJAŽNIK

Pune su vam ruke? Nema problema! Samo zamahnite nogom ispod sredine branika, sa vašim inteligentnim ključem u džepu, i vrata prtljažnika će se otvoriti u sekundi.
TAJNO MESTO

Kreirajte dugačak ravan pod za velike predmete ili stavite predmete koje želite da sakrijete ispod poda prtljažnika
SPUŠTEN POD

Spustite pod da biste dobili dodatnu visinu kako bi stali visoki predmeti.
VAN OVOG SVETA

Inspirativan dizajn unutrašnjosti odvodi X-TRAIL dalje sa enterijerom od kvalitetne kože, sedištima sa nultom gravitacijom i grejanjem i dvozonskom automatskom kontrolom temperature.
ODRŽAVANJE IDEALNE KLIME

Nezavisna kontrola temperature za leve i desne strane dozvoljava da vozač i putnici prilagode snagu klima uređaja prema njihovim potrebama.NEMA VIŠE BORBE ZA PREDNJE SEDIŠTE

Sada i drugi red sedišta može da oseti klima uređaj zahvaljujući standardnim otvorima za vazduh postavljenim iza centralne konzole.KADA VAM JE HLADNO ŽELITE DA SE UGREJETE ŠTO PRE

U X-Trialu luksuz i udobnost su dostupni pritiskom na dugme. Na raspolaganju vam je kožni volan sa zagrevanjem.


LF Auto Centar

PRODAJA          SERVIS          AKCIJE          O NAMA